19 Januari 2018, JUMAAT - PSSCM CJDT telah menganjurkan Program Interaksi PSSCM CJDT Bersama Ahli-Ahli LPT PSSCM Dan YDP PSSCM Cawangan Negeri Sembilan Serta Ketua Penerangan PSSCM. Program pertama dalam tahun 2018 di Cawangan Johor ini telah dijalankan di Dewan Tun Rahah, Kolej Tun Razak UTM Skudai.

16 Disember 2017, SABTU - Kelas Latihan KSSCM UTHM telah mengadakan Majlis Penangguhan Kelas bagi semester ini.

16 Disember 2017, SABTU - Mesyuarat Agung Tahunan kali ke-3 PSSCM UiTM Pasir Gudang telah berjalan dengan lancar dan berjaya.

"MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KELAB SENI SILAT CEKAK MALAYSIA KOLEJ TUN RAZAK (KSSCM KTR) KALI KE-10 BERLANGSUNG DENGAN JAYANYA"

Jumaat, 17 November 2017: Syukur AlhamduLillah. Dengan limpah kurnia dan izinNya, selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW, dengan berkat Guru-guru kita, karamah & hikmah ibu dan bapa, maka Mesyuarat Agung Tahunan (MAT) Kali Ke-10 KSSCM KTR UTM telah selamat berlangsung dengan jayanya pada 17 November 2017 yang lalu. MAT ini telah berlangsung di Dewan Tun Rahah, K01 Kolej Tun Razak UTM, Seramai 31 orang ahli telah hadir pada mesyuarat kali ini.

8 November 2017 (Rabu) - Sesi penyerahan bendera Johor dan bendera UTHM kepada dua pasukan yang akan menyertai Karnival Waja Diri kali ke 8 (KWD8) telah selamat di adakan.

Joomla templates by a4joomla